Toegang krijgen tot uw websitezegel in CertCentral

U vergroot het vertrouwen in uw website en verhoogt het aantal transacties door een van de volgende websitezegels weer te geven: DigiCert Secured, Norton, GeoTrust of Thawte powered by DigiCert. Laat uw klanten zien dat hun identiteit en persoonsgegevens worden beschermd door de meest vertrouwde certificeringsinstantie op het internet.

DigiCert Secured Site Seal
Norton Site Seal
GeoTrust Secured Site Seal
Thawte Secured Site Seal

Stap 1:

Houd in het linkermenu van uw CertCentral-account de cursor boven 'Certificaten' en klik op 'Bestellingen'.

Stap 2:

Klik vervolgens op het bestelnummer van het certificaat waarvan u het zegel wilt gebruiken.

Stap 3:

Klik in de pagina met certificaatgegevens op de rechterknop genaamd 'Certificaatacties'. Selecteer 'Websitezegel' in het menu.

Stap 4:

Selecteer nu de websitezegelafbeelding die u op uw website wilt afbeelden. Kies de afmeting van het zegel: klein, medium of groot. Aan de rechterkant van de pagina kunt u uw keuze bekijken.

Stap 5:

Kopieer de JavaScript-code van het websitezegel in het witte kader en plak deze in het HTML-document van uw website, op de plaats waar u het zegel wilt afbeelden. Ga naar de pagina Instructies voor het installeren van een websitezegel voor meer technische informatie over het formatteren van de code op uw website.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met support.