Press Release 02-02-2021

DigiCert og Atea indgår samarbejde om levering af Managed Certificate Service i Norden og de baltiske lande

DigiCert

Førende teknologi- og serviceudbydere samarbejder om levering af en fuld managed service til forskellige typer af digitale certifikatbaserede formål

Norge, 02. februar 2021 – DigiCert, Inc., verdens førende leverandør af TLS/SSL-, IoT- og PKI-løsninger, har sammen med Atea, førende leverandør af it-infrastruktur og systemintegration i Norden og de baltiske lande, i dag offentliggjort, at de i samarbejde lancerer den nye Atea Managed Certificate Service-løsning, som giver indblik i certifikaters status, anvendelse og endpoint-sårbarheder, for derved at give kunderne den bedst mulige sikre kommunikationsoplevelse.

Den nye serviceløsning leveres af Atea Managed Services baseret på DigiCerts CertCentral® kerneteknologi, og den gør det bl.a. muligt automatisk at lokalisere, identificere og følge alle certifikater, som er i brug, ved hjælp af overvågning 24/7, styring og fornyelse af certifikater i alle typer af netværk og miljøer med opkoblede enheder.

"I vores optik er DigiCert markedets førende på dette område med en teknisk avanceret løsning med rodcertifikater indbygget i alt lige fra operativsystemer og browsere til applikationer og er et veletableret firma på markedet med et godt omdømme," udtaler Patrick Kvaksrud, Service Owner hos Atea. "På integreringsplan har de veldokumenterede API'er og understøttelse af ACME-protokollen (Automatic Certificate Management Environment) gjort det nemt for os at integrere vores operativsystemer side om side med CertCentral og oprette en unified managed service, der er nem at bruge med rapportering, der er såvel omfattende som fleksibel," tilføjer Patrick Kvaksrud.

Den nye Managed Certificate Service-løsning er tilgængelig med Basic- og Plus-løsninger og omfatter en række styrings-, registrerings- og rapporteringsfunktioner lige fra TLS/SSL og andre digitale certifikater til PKI, administration af certifikatcyklusser og rapportering af TCP-endpoints. DigiCert er verdens førende certificeringscenter (og et af de første), der opfylder branchens krav og tilbyder relaterede løsninger med garanti for identitetsbekræftelse, hvad enten det er firmaer, personer eller ting. Selskabet har indgået i talrige avancerede forsknings- og udviklingsprojekter inden for firmaidentitet, kvantecomputing og IoT-enheders identitet, og kunderne vælger DigiCert til at tackle komplekse udfordringer med identitetsbeskyttelse, autentificering og kryptering.

"Atea er et pålideligt firma med ekspertise i levering af kritiske managed services, og vi er stolte over at tilbyde vores teknologi, så deres slutkunder får adgang til nemmere og mere fleksibel certifikatstyring," udtaler Viktor Kedvall Prag, Regional Manager hos DigiCert for Norden. "Atea har udarbejdet veldefinerede procedurer og metoder til håndtering af daglig vedligeholdelse baseret på best practice til at planlægge og implementere ændringer, så certifikatstyringen derved er en grundlæggende proces til at opnå sikker forbindelse og opretholde forretningskontinuiteten."

Få mere at vide om Ateas Managed Certificate Service-løsning ved at kontakte os på https://www.atea.no/kundestotte/service-og-support/

Om DigiCert

DigiCert er verdens førende leverandør af skalerbare TLS/SSL-, IoT- og PKI-løsninger til identitetsbeskyttelse og kryptering. De mest innovative firmaer, herunder 89 % af selskaberne i Fortune 500 og 97 af verdens 100 største banker, har valgt DigiCert på grund af selskabets ekspertise inden for identitetsbeskyttelse og kryptering af webservere og Internet of Things-enheder. DigiCert understøtter TLS-certifikater og andre digitale certifikater i PKI-installationer uanset skala via sin løsning til administration af certifikatcyklusser CertCentral®. DigiCert er anerkendt for sin platform til certifikatstyring på enterprise-niveau, for hurtig og kompetent kundesupport og for markedets førende sikkerhedsløsninger. De seneste nyheder og opdateringer fra DigiCert kan læses på digicert.com, eller følg os på @digicert.

Om Atea

Atea er den førende leverandør af it-infrastruktur og systemintegrering i Norden og de baltiske lande og har mere end 7.500 ansatte. Atea har afdelinger i 85 byer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Letland og Estland. Atea leverer it-produkter fra førende leverandører og bistår sine kunder med specialistkompetencer inden for it-infrastrukturservices. Ateas omsætning i 2019 var på ca. 37 mia. NOK, og virksomheden er noteret på Oslo Børs. https://www.atea.com

Mediekontaktpersoner:

Jeff Chandler, DigiCert, Inc.
O 801 701 9653 | C 385 225 1207
jeff.chandler@digicert.com

Anne Harding
The Message Machine (PR for DigiCert i Europa)
+44 7887 682943
anne@themessagemachine.com