Gældende dato for privatlivspolitik

11. oktober 2018.
Arkiv for privatpolitik

Indledning

DigiCert, Inc. og dets datterselskaber (“DigiCert”, “DigiCert Group”, “vi” eller “os”) forpligter sig til at beskytte privatlivet for sin hjemmesides besøgende (“dig”) og kunder (“dig” eller “kunde”) samt medarbejdere eller agenter hos kunder (“dig” eller “personer”). Som et resultat heraf har DigiCert udviklet denne privatlivspolitik for at informere sine besøgende på webstedet, kunder og personer om, hvordan DigiCert indsamler, bruger, deler eller på anden måde behandler personlige oplysninger eller brugsoplysninger. Denne privatlivspolitik gælder for alle hjemmesider, der ejes og anvendes af DigiCert (samlet set “Hejemmesider,”, der hver især refereres til som en “Hjemmeside”, hvilket betyder hver eneste hjemmeside ejet og anvendt af DigiCert). Denne privatlivspolitik gælder også for DigiCerts levering af hjemmeside o andre certifikattjenester samt alle kontakter med naturlige personrepræsentanter for vores kunder (“Valideringstjenester” eller “Certifikater”).

DigiCert er et firma, der er repræsenteret i USA med hovedkontorer på 2801 North Thanksgiving Way, Suite 500, Lehi, Utah 84043 og med henblik på EU´s generelle databeskyttelsesforordning (“GDPR”) og enhver anden lokal lov om privatliv er vi datastyringen af personlige oplysninger indhentet via vores hjemmeside. Vi er også datastyring i forhold til enkeltpersoners personlige oplysninger, som vi modtager fra kunder enten direkte eller gennem forhandlere.

Hvis du er bosiddende i EU eller Schweiz, har vi udpeget en databeskyttelsesforbindelse til Europa hos Digicert Ireland Ltd. som vores Europa-repræsentant, som du kan kontakte (udover eller i stedet for vores globale hovedkvarter), i tilfælde af at du måtte have problemer i forbindelse med personlige oplysninger behandlet via vores hjemmeside (kontaktoplysninger angivet nedenfor).

Oplysninger som DigiCert modtager

  • Gennem vores hjemmeside:DigiCert indsamler oplysninger som navn, organisation og E-mailadresse på hjemmesidens besøgende og kunder, der frivilligt indsender disse oplysninger via vores hjemmeside, E-mail, direkte chat ved at oprette en konto, eller også med henblik på download af software eller for at indsende spørgsmål om salg eller teknisk support.
  • Fra kunder: Kunderne anmoder om DigiCert-certifikater via deres konto på DigiCerts hjemmeside (“Kontoen”) eller via anden kontakt med DigiCert eller dets forhandlere. Ved indsendelse af en anmodning giver kunden DigiCert følgende oplysninger om personer: navn, e-mailadresse, telefonnummer, adresse og offentligt udstedt identifikation (som kan indeholde yderligere oplysninger afhængigt af den anvendte identifikation).

Hvor kunder deler personlige oplysninger om personer med DigiCert, repræsenterer kunderne, at de har indsamlet og behandlet sådanne oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen, og at de på behørig vis har informeret de enkelte personer om, at deres personlige oplysninger blev leveret til DigiCert. DigiCert vil behandle sådanne oplysninger efter kundens anvisninger og desuden i henhold til industristandarder, der regulerer udstedelsen af digitale certifikater (“Industristandarder”).

Brug af information

Vi bruger dine oplysninger til:

  • Levering af produkter og tjenester/direkte chat/salg/support: Eftersom det er i vores legitime interesse at markedsføre, sælge og levere vores produkter og tjenester,sende ordrebekræftelser, svare på forespørgsler fra kundeservice, levere chat-tjenester med salgsspørgsmål og tekniske supportbehov og udføre din ordre, herunder brug af oplysningerne for at verificere kundens identitet eller kontakte kunden for ayt diskutere support, fornyelse og køb af produkter og tjenester.
  • Markedsføring:Vi vil bruge dine oplysninger, eftersom det er i vores legitime interesse at sende promoveringsemails (med forbehold for at søge dit samtykke, hvis det kræves af gældende lov). Disse E-mails omfatter beacons, der kommunikerer information om E-mailen tilbage til DigiCert, som yderligere angivet i vores Politik om cookies. Sådan sporing gør det muligt for DigiCert at måle effektiviteten af sine reklame- og marketingkampagner. Modtagere kan fravælge modtagelse af reklamekommunikation fra DigiCert ved at følge afmeldingsanvisningerne i hver E-mail eller ved at sende en E-mail til privacy@digicert.com. DigiCert kan bruge tredjeparter, med hvem det har en fortrolighedsaftale, til at sende reklamemails på vores vegne. DigiCert tillader dog ikke tredjeparter at anvende kundeoplysninger fra DigiCert, eller på DigiCerts vegne, til andre formål. Enhver, der modtager en uopfordret E-mail relateret til DigiCerts produkter og tjenester, skal sende hele meddelelsen og overskrifterne til privacy@digicert.com.
  • Valideringstjenester: DigiCert bruger oplysninger fra kunder til at udføre valideringstjenester i overensstemmelse med branchestandarderne. DigiCert bruger disse oplysninger som følger: (1) For at udføre vores kontrakter med kunder, der er fysiske personer; (2) baseret på DigiCerts legitime interesse i at yde tjenester til kunder, der er juridiske enheder; og (3) baseret på kunders legitime interesse i at få DigiCert til at udstede certifikater.

Der henvises til DigiCerts Certifikattjenesteaftale for detaljer om vilkår og betingelser for anmodning og udstedelse af certifikater.

  • Rådgivende E-mails: Mens en kundekonto er aktiv, sender DigiCert rpdgivende E-mails til kunderne for at yde support og sikkerhedsopdateringer i forhold til vores produkter og tjenester, da dette er nødvendigt for udførelsen af vores kontrakter med kunder. Rådgivende E-mails bruges til at reagere på henvendelser, yde support og valideringstjenester, give opgraderingsoplysninger og sikkerhedsopdateringer samt informere kunden om bestilte produkter og tjenester. Fordi rådgivende E-mails indeholder vigtige oplysninger relateret til brugen og sikkerheden af DigiCerts produkter og tjenester, kan kunderne ikke afmelde sig rådgivende E-mails, mens deres kundekonto er aktiv. DigiCert kan også bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at hjælpe med at sende disse meddelelser, underlagt de samme begrænsninger som nævnt i underrubrikken “Marketing” ovenfor.
  • Oplysninger om teknisk brug: Da det er i vores legitime interesser at sikre, at vores hjemmeside fungerer korrekt ved at tilpasse dens brug, overvåge brugsaktivitet og trends og holde hjemmesiden sikker, når du besøger denne, indsamler vi de oplysninger, der er sendt til os af din computer, mobiltelefon eller anden adgangsenhed. Disse oplysninger omfatter: din IP-adresse; enhedsinformation, herunder, men ikke begrænset til, identifikator, navn og type operativsystem; mobilnetværksinformation; og standardwebinformation, f.eks. din browsertype og de sider, du har adgang til på vores hjemmeside.
  • Kundeanalyse: Det er i vores legitime interesse at analysere oplysninger fra vores kunder for at spore salg, demografi, produktanvendelse og relateret analyse, så vi kan forbedre vores produkttilbud og målrette markedsføring og salgsressourcer. Vi laver rapporter og dataanalyser, der rapporteres internt og lejlighedsvist deles med tredjepartstjenesteudbydere, der er underlagt strenge fortrolighedskrav, og som ikke er autoriserede til at anvende oplysninger fra os til andet formål end at yde tjenester som anvist af os.

Cookies & Sporingsteknologier

DigiCert bruger cookies, web-beacons og logfiler til automatisk at samle, analysere og gemme tekniske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Disse oplysninger omfatter den besøgendes IP-adresse, browsertype, internetudbyder, refererende side, operativsystem, dato/klokkeslæt og klikstrømdata (hvilket betyder data om de sider, du besøger på vores hjemmeside). Disse oplysninger bruges til at forbedre DigiCerts service og øge oplevelsen hos DigiCerts hjemmesidebesøgende. For yderligere information om de, der anvendes på vores hjemmeside, de tredjepartstjenesteudbydere, som vi bruger til at indsamle sådanne oplysninger, og rapporter, vi modtager baseret på brug af sporingsteknologier, henvises til vores Politik om cookies. Du kan styre brugen af cookies på det enkelte browserniveau, men hvis du vælger at deaktivere cookies, vil det begrænse din brug af bestemte funktioner på vores hjemmeside eller tjeneste, hvilket vil påvirke din oplevelse af hjemmesiden. For at administrere Flash-cookies skal du klikke her.

DigiCert bruger en tredjepart til enten at vise annoncering på vores hjemmeside eller at administrere vores annoncering på andre websteder. Vores tredjepartspartner bruger teknologier som cookies til at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmeside og andre hjemmesider for at give dig annoncering baseret på dine browsingaktiviteter og interesser. Hvis du ikke vil have at oplysninger bruges til at vise dig interessebaserede annoncer, skal du afmelde dig ved at klikke her (eller hvis du opholder dig i EU/Schweiz, skal du klikke her). Vær opmærksom på, at dette ikke giver dig mulighed for at undgå annoncer – det giver dig bare mulighed for at fravælge tilpassede annoncer, men du vil fortsat modtage generelle annoncer.

Deling med tredjeparter

DigiCert vil offentligt videregive oplysninger indlejret i et udstedt certifikat som nødvendigt for at levere de tjenester, der er indgået aftale om med kunden, i overensstemmelse med branchestandarder.

Ved udførelsen af sine tjenester bruger DigiCert tredjepartskilder til at bekræfte eller supplere de oplysninger, som den opnår hos en kunde, herunder oplysninger om enkeltpersoner. DigiCert bruger sådanne oplysninger fra tredjepartskilder udelukkende med henblik på dets valideringstjenester, baseret på DigiCerts og kundens legitime interesser for at levere tjenester og få udstedt et certifikat.

DigiCert sælger eller leverer aldrig personlige oplysninger til tredjeparter til brug ud over at hjælpe DigiCert til at servicere vores kunder og besøgende på hjemmesiden. Vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter inklusive disse kategorier af modtagere:

  • IT-tjenesteudbydere, der bidrager med SaaS-tjenester, herunder Salesforce, som vi bruger til at gemme vores kundeforholdsforvaltningsoplysninger;
  • Marketingudbydere, annoncører og annonceringsnetværk, der kræver, at dataene sender dig reklamer om vores produkter og vælger og behandler relevante annoncer til dig og andre;
  • Analytics- og søgemaskineudbydere, der hjælper os med at forbedre og optimere hjemmesiden;
  • Chatbaseret supportsoftware tjenester, dertillader brugere at indsende oplysninger, herunder en e-mailadresse, for at anmode om support og afklare deres problem; og
  • Kreditkort og betalingsudbydere, der hjælper med at behandle betalinger for os (bemærk, at vi ikke opbevarer eventuelle kreditkortoplysninger).

DigiCert vil dele dine oplysninger med retshåndhævende myndigheder, offentlige myndigheder eller andre organisationer, hvis det er lovligt nødvendigt at gøre det, herunder for at opfylde nationale sikkerheds- eller retshåndhævelseskrav, eller hvis vi har god tro på, at en sådan brug er rimeligt nødvendig for at:

  • efterkomme en juridisk forpligtelse, proces eller anmodning;
  • håndhæve vores vilkår og betingelser og andre aftaler, herunder efterforskning af en mulig overtrædelse heraf;
  • registrere, forhindre eller på anden måde håndtere sikkerhed, svindel eller tekniske problemer; eller
  • beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for os, vores brugere, en tredjepart eller offentligheden som krævet eller tilladt i henhold til loven.

DigiCert vil også videregive dine oplysninger til tredjeparter:

  • tilfælde af, at vi sælger enhver virksomhed eller aktiver, i hvilket tilfælde vi vil videregive dine data til den potentielle køber af en sådan virksomhed eller aktiver; eller
  • hvis vi eller stort set allevores aktiver opkøbes af tredjepart, i hvilket tilfælde de oplysninger om vores brugere, som vi måtte sidde inde med, vil være en af de overdragne aktiver

Henvisninger

Hvis du vælger at bruge vores henvisningsservice til at fortælle en ven om vores hjemmeside, vil vi bede dig om din vens navn og e-mailadresse. Vi sender automatisk din ven en engangs e-mail, der inviterer dem til at besøge hjemmesiden. DigiCert indsamler disse oplysninger med det ene formål at sende denne engangs e-mail og spore succes af henvisningsprogrammet.

Hvis du mener at en af dine kontakter har givet DigiCert dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på privacy@digicert.com for at anmode om, at vi fjerner disse oplysninger fra vores database.

Blogs

Vores hjemmeside tilbyder offentligt tilgængelige blogs eller fælleskabsforums. Eventuelle oplysninger, du giver i disse områder, kan læses, indsamles og bruges af andre, der får adgang til dem.

For at anmode om fjernelse af dine personlige oplysninger fra vores blog eller forums, kontakt os venligst på privacy@digicert.com. I nogle tilfælde kan vi muligvis ikke fjerne dine personlige oplysninger, i hvilket tilfælde vi vil fortælle dig, hvis vi ikke kan gøre det og hvorfor, samt yderligere kontaktoplysninger, når det er relevant.

Sociale medier-widgets

Hjemmesiden indeholder funktioner fra sociale medier, såsom en Facebook “Like”-knap og widgets, samt delingsknapper eller interaktive mini-programmer. Disse funktioner indsamler brugerens IP-adresse, de sider, der er besøgt på hjemmesiden, og indstiller cookies for at aktivere funktionerne til at fungere korrekt. Sociale medier-funktioner er enten hostet af en tredjepart eller hostes direkte på hjemmesiden. Interaktioner med disse funktioner styres af det tilhørende sociale medie-selskabs privatlivspolitik.

Sikkerhed

Sikkerheden af dine personlige oplysninger er af største vigtighed for DigiCert. DigiCert sender kun personlige oplysninger, herunder følsomme oplysninger (f.eks. kreditkort), ved hjælp af transportlagsikkerhed (TLS). Du kan læse mere om TLS ved at følge dette link: https://www.digicert.com/ssl/.

Desværre er ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagring 100 % sikker. Selvom DigiCert stræber efter at anvende kommercielt acceptable standarder for at beskytte personlige oplysninger, kan DigiCert ikke garantere absolut sikkerhed. Hvis du har spørgsmål om sikkerheden af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på privacy@digicert.com.

Vi træffer alle nødvendige sikkerhedsmæssige og retslige forholdsregler for at sikre sikkerheden og integriteten af de personoplysninger, som vi modtager fra kunden, herunder, hvis det er relevant, (i) pseudonymisering af personoplysninger (ii) at sikre fortløbende fortrolighed, integritet, tilgængelighed og modstandsdygtighed i behandlingssystemer og -tjenester (iii) genoprette tilgængeligheden og adgangen til personoplysninger i rette tid i tilfælde af en fysisk eller teknisk hændelse og (iv) regelmæssigt at teste, vurdere og evaluere effektiviteten af tekniske og organisatoriske foranstaltninger til sikring af behandlingens sikkerhed.

Hvor gemmer vi dine data

DigiCert koncernen har sit moderselskab baseret i USA, og vores hjemmeside er hostet i USA. Hvis du befinder dig uden for USA, vil de oplysninger, du sender til os via vores hjemmeside, blive overført til USA. Ligeledes vil kundedata og dine personlige data være tilgængelige fra og overført til USA.

Hvis du har en uoverensstemmelse eller klage over DigiCerts indsamling, opbevaring eller brug af dine personlige oplysninger, kan du skrive en klage til DigiCert ved at sende den til privacy@digicert.com. Hvis du er bosiddende i EU eller Schweiz, hvor uoverensstemmelsen eller klagen ikke er tilfredsstillende løst, eller du ikke modtager et rettidigt svar, kan du videresende sagen gratis til din europæiske databeskyttelsesmyndighed, og DigiCert forpligter sig til at samarbejde med den relevante europæiske databeskyttelsesmyndighed og vil imødekomme den rådgivning, som denne myndighed har givet med hensyn til dine oplysninger, der blev overført fra EU eller Schweiz i forbindelse med denne hjemmeside. Du kan også kontakte vores USA-baserede tredjeparts konfliktløsningsformidler (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. For indbyggere i EU eller Schweiz påvirker en sådan klage ikke din ret til at indlede et krav hos den tilsynsførende for databeskyttelse i det land, hvor du bor eller arbejder.

Individuelle rettigheder over personlige oplysninger

Generelt kan en kunde eller enkeltperson gennemgå, slette unøjagtigheder og opdatere personlige oplysninger gennem sin DigiCert-konto ved at klikke på redigering under fanen Kontoprofil.

Under visse omstændigheder har enkeltpersoner også følgende rettigheder:

  • Adgang og mobilitet: Du har ret til, at vide om vi behandler personlige oplysninger om dig, og hvis vi gør det, at få adgang til data vi opbevarer om dig og visse oplysninger om, hvordan vi bruger disse, og hvem vi deler dem med.
  • Rettelse, sletning og begrænset behandling Du har ret til at kræve, at vi korrigerer alle personlige oplysninger om dig, der er unøjagtige og har ufuldstændige data udfyldt, eller bede os om at slette data (i) hvor du mener, at det ikke længere er nødvendigt for os at opbevare personoplysningerne; (ii) hvor vi behandler dine data på baggrund af vores berettigede interesse, og du protesterer mod sådan behandling; eller (iii) hvis du mener, at de personlige data, vi opbevarer om dig, bliver ulovligt behandlet af os. Du kan bede os om at begrænse behandlingen af data, vi opbevarer om dig, til andet end opbevaring, hvis du mener, at personoplysningerne ikke er korrekte (mens vi kontrollerer nøjagtigheden); hvor vi ønsker at slette personoplysningerne, da behandlingen vi laver er ulovlig, men du vil have os til at fortsætte opbevaringen; hvor vi ikke længere har brug for de personlige data med henblik på behandlingen, men du kræver, at vi bevarer dataene til oprettelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, eller hvor du har protesteret mod vores behandling af personoplysninger, og vi overvejer din indsigelse.

Kunder og enkeltpersoner kan ikke redigere et DigiCert-certifikat direkte. For at opdatere oplysninger i et certifikat, herunder personlige oplysninger, skal kunder eller enkeltpersoner indsende en ændringsanmodning via kundens konto, og DigiCert vil gennemføre ændringerne, hvis det er relevant.

  • Indsigelse: Du har ret til at fremsætte indsigelser mod vores behandling af data om dig, og vi vil overveje din anmodning. Giv os detaljer om din begrundelse, så vi kan vurdere, om der er en overbevisende, altovervejende interesse for os i, at vi fortsætter med at behandle sådanne data, eller vi skal behandle det i forhold til juridiske krav.
  • Kundeudtalelser: Med forudgående tilladelse fra kunden viser DigiCert personlige kundeudtalelser om tilfredse kunder på vores hjemmeside udover andre påtegninger. Kunder, der ønsker at ændre eller slette en sådan anbefaling, bør kontakte DigiCert på privacy@digicert.com.
  • Markedsføring: Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personlige data til markedsføringsformål. Du kan til enhver tid gøre brug af din ret til at forhindre en sådan behandling ved at kontakte os på privacy@digicert.com.
  • Klager: I tilfælde af at du ønsker at klage over, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, skal du i første omgang kontakte os på privacy@digicert.com og vi vil bestræbe os på at håndtere din anmodning. Hvis du er bosiddende i EU eller Schweiz, berører det ikke din ret til at indlede et krav hos den tilsynsførende for databeskyttelse i det europæiske land, hvor du bor eller arbejder, hvor du mener, at vi har overtrådt databeskyttelseslovgivningen.

Du kan gøre brug af disse rettigheder ved at sende en e-mail til privacy@digicert.com eller ved at sende et brev til DigiCert via adressen anført i denne politik. Før vi besvarer din anmodning, beder vi dig om at bekræfte din identitet. Bemærk, at disse rettigheder i deres helhed kun gælder for indbyggere i EU eller Schweiz og er underlagt gældende lovgivning i den jurisdiktion, hvor du bor. Hvor anvendelse af en bestemt datarettighed ikke er påkrævet ved lov, vil din anmodning blive behandlet fra sag til sag.

Hvor længe gemmer vi dine data

Vi opbevarer dine oplysninger som følger:

  • Data om konto og data leveret til valideringstjenester (herunder afsendelse af rådgivende E-mails): Så længekontoen er aktiv, mens et certifikat forbliver uændret og i overensstemmelse med branchestandarder, som kræver, at vi opretholder dataene i 7,5 til 10,5 år (alt efter typen af certifikat, som dataene hører til) efter lukning af kontoen eller udløb af certifikatet. Derudover vil vi efter lukning af kontoen opbevarer dem så længe som nødvendigt for at forsvare sig mod juridiske krav, løse uoverensstemmelser eller håndhæve kundeaftaler.
  • Data leveret og indsamlet til markedsføring og web-oplevelsestilpasningsformål: Indtil du giver os besked om, at du ikke længere vil have os til at bruge dine oplysninger til markedsføring og/eller weboplevelsesformål, ved at afmelde dig fra enhver markedsføringse-mail, du modtager, ændre dine cookiepræferencer ved at gennemse vores cookiepolitik, eller ved at kontakte privacy@digicert.com.

Når vi ikke længere har et legitimt grundlag for at bevare dine personlige data, kan vi gemme dine oplysninger i et aggregeret og anonymiseret format

EU-USA’s Privatlivsbeskyttelsesskjold og Schweiz-USA’s Privatlivsbeskyttelsesskjold

DigiCert deltager i og har certificeret at overholde sig indenfor rammerne af EU-USA’s Privatlivsbeskyttelsesskjold og Schweiz-USA’s Privatlivsbeskyttelsesskjold. Vi er forpligtet til at underlægge os alle personlige data, der er modtaget fra henholdsvis EU-medlemslande og Schweiz, i tillid til rammerne for hvert Privatlivsbeskyttelsesskjold, til rammernes gældende principper. For at lære mere om rammerne for Privatlivsbeskyttelsesskjoldet, og for at se vores certificering, besøg venligst U.S. Department of Commerce's Privacy Shield List, her: https://www.privacyshield.gov.

DigiCert er ansvarlig for behandling af personoplysninger, som det modtager, under rammerne for hvert Privatlivsbeskyttelsesskjold, og dernæst videresender til en tredjepart, der fungerer som agent på dets vegne. DigiCert overholder principperne om Privatlivsbeskyttelsesskjoldet for alle fremtidige videregivelse af personoplysninger fra EU og Schweiz, herunder de fremtidige bestemmelser om overførselsforpligtelser.

Med hensyn til personlige data, der er modtaget eller overført i henhold til rammerne for Privatlivsbeskyttelsesskjoldet, er DigiCert underlagt de lovmæssige håndhævelsesbeføjelser fra U.S. Federal Trade Commission. I visse situationer kan vi være forpligtet til at videregive personoplysninger som svar på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at opfylde nationale sikkerheds- eller retshåndhævelseskrav.

Hvis du har en uopklaret privatlivs- eller databrugsforanstaltning, som vi ikke har håndteret tilfredsstillende, bedes du kontakte vores USA-baserede tredjeparts konfliktløsningsformidler (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Under visse betingelser, mere detaljeret beskrevet på hjemmesiden for Privatlivsbeskyttelsesskjoldet her https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint, har du ret til at påberåbe bindende voldgift, når andre konfliktløsningsprocedurer er opbrugt.

Anvendelighed

Denne privatlivspolitik gælder ikke for software der kan downloades, som leveres via DigiCerts hjemmesider.

Vores hjemmeside indeholder links til tredjepartshjemmesider, hvis privatlivspraksisser kan afvige fra DigiCerts. Hvis du sender personlige oplysninger til nogen af disse websteder, er dine oplysninger styret af deres privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til omhyggeligt at læse privatlivspolitikkerne for disse tredjepartswebsteder, inden du sender oplysninger til disse hjemmesider.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Hvis vi ændrer vores informationspraksisser væsentligt, opdaterer vi denne privatlivspolitik og meddeler interesserede parter (f.eks. ved at slå en meddelelse op på vores hjemmeside eller ved at e-maile berørte personer). Besøgende bør kontrollere hjemmesidenjævnligt for at være opmærksom på ændringer. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne side for at få de seneste oplysninger om vores privatlivspraksisser. Revisioner til privatlivspolitikken er effektive 30 kalenderdage efter at være blevet offentliggjort, eller som krævet i gældende lovgivning.

Kontakt

Kontakt DigiCert eller DigiCerts europæiske databeskyttelsesforbindelse med spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne privatlivspolitik eller vores dataindsamlingspraksis:

Europas databeskyttelsesforbindelse

- Via post:

Digicert Ireland Ltd.
Attenderet: Europe Data Protection Liaison, Richard Hall
C/O Symantec Ltd.
Orion 2 Building, Ballycoolin Business Park
Blanchardstown, Dublin 15 Ireland

Telefon eller fax:

Telefon: +353 1803 5400
Fax: +353 1861 7990

Via e-mail:
richard.hall@digicert.com

DigiCert, Inc. Global Headquarters

Via post:

DigiCert, Inc.
Attenderet: Global Data Protection Coordinator
2801 North Thanksgiving Way
Suite 500
Lehi, Utah 84043

Telefon eller fax:

Gratis opkald: 1-800-896-7973 (USA & Canada)
Direkte: 1-801-701-9600
Gratis fax: 1-866-842-0223 (USA & Canada)
Direkte fax: 801-705-0481

Via e-mail:

privacy@digicert.com

For hjælp med tekniske vanskeligheder, herunder problemer med adgang til eller brug af din kundekonto, send venligst en e-mail til support@digicert.com.

Som angivet ovenfor, hvis du har en uopklaret privatlivs- eller databrugsforanstaltning, som vi ikke har håndteret tilfredsstillende, bedes du kontakte vores USA-baserede tredjeparts konfliktløsningsformidler (gratis) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. For indbyggere i EU eller Schweiz påvirker det ikke din ret til at indlede et krav hos den tilsynsførende for databeskyttelse i det land, hvor du bor eller arbejder.